Известие

Collapse
No announcement yet.

Поставка за чаша

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от brazen Покажи съобщение
    Аз си мислих че 145-цата няма място за нищо. Ма май се оказва че всичко може да се побере и позакрепи някъде. - телефони 2бр.+цигари - под ЦД-то.
    Пластмасова чашка за кафе - в "джобчето" при ръчната(ако е над половината пълна - при първото по-рязко спиране се изсипва при скоростния лост); бутилка 0.5л кола(също става и 1.5л. мин.вода ама вече пречи) - върху маншона на ръчната спирачка с капачката към задната седалка - не мърда.

А при вас една анти-слип нано подложка(ако се постави над средните въздуховоди, примерно) би свършила работа за телефоните.
    хахаха аз при скоростния лост имах едни дупчици
    и от там си изтичаше кафенцето надолу
    sigpic
    Alfa Romeo 145 1.9 JTD, 105Hp. - до 2012г.
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD, 136Hp. - до 2016г.
    Subaru Outback 2.5i 165Hp automatic - сега

Comment

Първоначално публикувано от Alfaro76 Покажи съобщение
      Ми давай, малко ще се промени заглавието на темата, ама нищо...забавно да е
      Ами вкарах ги през дупката за ски, обаче 3-метровите не се събират направо, затова направих пасажерската седалка легнала и нагласих корнизите по диагонал - от мястото за краката на пасажера, през дупката, та до левия ъгъл на багажника. Събраха се идеално
      Last edited by Коки; d.m.y г., 13:18.
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD
      Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
        Ами вкарах ги през дупката за ски, обаче 3-метровите не се събират направо, затова направих пасажерската седалка легнала и нагласих корнизите по диагонал - от мястото за краката на пасажера, през дупката, та до левия ъгъл на багажника. Събраха се идеално
        Тогава трябва да си бил сам в колата
        sigpic

Comment

Аз пък да си кажа..качвал съм няколко стотин килограма камъни/плочи/ барабар с децата и кучето,имал съм и случка с 8 колела от волска каруца големите колела!!!Заедно с пет,4 метрови тръби...само се молех някои да не ме щракне че обрах резила
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
            Аз пък да си кажа..качвал съм няколко стотин килограма камъни/плочи/ барабар с децата и кучето,имал съм и случка с 8 колела от волска каруца големите колела!!!Заедно с пет,4 метрови тръби...само се молех някои да не ме щракне че обрах резила
            Ама ти си мислиш, че никой не те е снимал

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              Ама ти си мислиш, че никой не те е снимал

Е тия избиха рибата.Не мога да ги стигна никога
              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Има и по-големи рекордьори:

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                  И т'ва всичкото със 145-тицата ли бре
                  sigpic

Comment

Хахахаах не с 166-та

Comment

Първоначално публикувано от Alfaro76 Покажи съобщение
                      Колеги,
                      не съм се смял от доста време така, и то със сълзи...
                      Моля ви се да я продължим тая тема..моля ви...
                      И аз се дразня на всичките тея недостатъци,
                      но тука са описани и коментирани страшно забавно.

да, определено направи ми липсва бутона "LIKE" за да го цъкам на някои от коментарите (повечето )))
                      Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Ехаа в 155-ците за сега само място за кафето съм натъманил,между ръчната и копчето за халогените!!
                        Телефона мисля че все още не са направили толкова малък че да успея да го сместя някъде.
                        На дълъг път се информирам къде има крайпътни чошми,щото са ми къси краката и седалката е напред до край,та немога да се просегна да стигна водата на задната седалка.В багажника влизат 3 джанти с монтирани гуми (четвъртата чака да за втория курс при гумаджията).
                        Или един сак и количката на дъщерята,останалото е по задната седалка или зад предните (щото и столчето заема половината място).

Аааа и един път возих в багажника 4-5 кокошки (животинки,не жени) бяха в кашон и доста кротки

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Working...
                        X